Ioan Szilagyi: „Vă mulţumesc pentru colaborare şi pentru felul cum aţi mediatizat acţiunile Instituţiei Prefectului”

Ca în fiecare sfârşit de an, Instituţia Prefectului organizează o ultimă întâlnire cu reprezentanţii mass-media. Întâlnirea cu presa din acest an, a fost una particulară. Din ianuarie, Ioan Szilagyi renunţă la statul de prefect. Emoţii, mulţumiri, şampanie, cam aşa s-ar putea caracteriza pe scurt atmosfera de la conferinţa de presă, de ieri.

„Vă mulţumesc, vouă jurnaliştilor pentru colaborare, pentru felul cum aţi mediatizat acţiunile Instituţiei Prefectului. Din ianuarie, mă retrag din funcţia de prefect, dar asta nu înseamnă că voi renunţa la statutul de funcţionar public. Aştept să văd ce îmi oferă noul Guvern (…) Poate subprefect aş mai sta un an. Nu mai pot să rămân în această funcţie. Dacă vrei să fii prefect, ai foarte multe dezavantaje şi reuşeşti să îşi întorci mulţi oameni împotriva ta. Este un grad de uzură după patru ani, dacă într-adevăr ţi-ai făcut meseria”, a declarat prefectul Ioan Szilagyi.

Un rol esenţial în comunicarea cu jurnaliştii l-a avut , purtător de cuvânt Instituţia Prefectului: „Vreau să vă mulţumesc pentru creditul pe care mi l-aţi acordat. Am început relaţia cu mass-media cu oarecare teamă, dar cu timpul am reuşit să ne cunoaştem unii pe alţii, şi am reuşit să ne ajutăm reciproc. Vreau să mulţumesc şi prefectului Ioan Szilagyi pentru colaborarea pe care am avut-o”, a afirmată pe un ton emoţionant Mihaela Dobra.

La final, cei prezenţi au ciocnit un pahar cu şampanie în cinstea vremurilor pe care le-au parcurs împreună, prefectul Ioan Szilagyi fiind declarat de către jurnaliştii ca unul dintre cele „cooperante” personaje publice.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]