Ioan Turc: Când am făcut politică, oamenii din Bistriţa au simţit!

Preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL, Ioan Turc, consideră că listele cu candidaţii pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie vor fi configurate, pe plan local, într-un termen relativ scurt, cel mai probabil până săptămâna viitoare.

          „Urmează într-un termen foarte scurt, zic eu, săptămâna viitoare, probabil, va urma un vot în Biroul Politic Judeţean, vot în urma căruia va ieşi o configuraţie, o ordine pe listele de candidaturi. (...) Ultima menţiune pe aceste liste este de competenţa Biroului Permanent Naţionale. Biroul Permanent Naţional poate să intervină pe liste, pentru că e statutar”, a declarat Ioan Turc.

          Acesta a menţionat despre retragerea deputatului Stelian Dolha a aflat doar din presă, însă nu a putut preciza dacă a fost depusă şi un document oficial.

          Ioan Turc a mai spus că cei care vor aprecia rolul fiecărui liberal care şi-a depus candidatura în competiţia internă sunt membrii Biroului Politic Judeţean al PNL.

          „Lăsând puţin modestia la o parte, cred că atunci când am făcut politică au simţit şi oamenii din Bistriţa şi oamenii din judeţul Bistriţa-Năsăud, spre deosebire de finalitatea acţiunilor altor colegi pe care eu personal nu o cunosc”, şi-a motivat candidatura Ioan Turc, adăugând că nu şi-a făcut încă planurile pentru orizontul 2020.

Comentarii

09/09/16 13:51
directorasul

Ce s-a simtit cand ai facut tu politica? Era PNL cu Tariceanu singur la guvernare si ai aruncat cu santiere in dreapta si stanga pe care nu le-a mai terminat nimeni. Ce s-a simtit, ca nu ti-ai onorat facturile dupa campania electorala? Dar ca ai lovit partidul asta doi ani constant dupa care in loc de un picior in posterior ai primit presedintia?

09/09/16 22:40
MEDUZA

SE VEDE CA BISTRITA NU ARE POLITICIENI ADEVARATI.CUM APARE UNUL MAI COMPETENT SI MAI EDUCAT ,REPEDE SAR CEI FARA VALOARE SI IL DENIGREAZA. V-AR PUTEA FI RUSINE.ACEASSTA NU ESTE POLITICA DACA AR AVEA BISTRITA MACAR 3-4 POLITICIENI CA DL.TURC BISTRITA S-AR AFLA PE ALTE COORDONATE .NU INGROPATA IN GUNOAIE CU UN CENTRU ISDTORIC SI NISTE TROTUARE PE CARE NU STI CUM SA CIRCULI SA NU ITI RUPI INCALTAMINTERA SI PICIOARELE.

09/09/16 22:43
MEDUZA

SE VEDE CA BISTRITA NU ARE POLITICIENI A
DEVARATI.CUM APARE UNUL MAI COMPETENT SI MAI EDUCAT ,REPEDE SAR CEI FARA VALOARE SI IL DENIGREAZA. V-AR PUTEA FI RUSINE.ACEASSTA NU ESTE POLITICA DACA AR AVEA BISTRITA MACAR 3-4 POLITICIENI CA DL.TURC BISTRITA S-AR AFLA PE ALTE COORDONATE .NU INGROPATA IN GUNOAIE CU UN CENTRU ISDTORIC SI NISTE TROTUARE PE CARE NU STI CUM SA CIRCULI SA NU ITI RUPI INCALTAMINTERA SI PICIOARELE.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5