Ioan Turc critică participarea preşedintelui CJ la concertele din biserică susţinute de Ştefan Hruşcă

Ioan Turc, liderul liberalilor bistriţeni, l-a criticat, în cadrul unei conferinţe de presă, pe preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, pentru faptul că şi-ar face campanie electorală prin biserici, loc unde ar trebui să ne rugăm la Dumnezeu.

          „Aud că suntem colindaţi de magnificul rapsod Ştefan Hruşcă, dar suntem colindaţi împreună cu preşedintele Radu Moldovan, care umblă prin comunităţile locale, am înţeles că merge şi prin biserici. Vreau să-i dau un sfat. Mergeţi şi colindaţi în căminele culturale, în şcoli, colindaţi în spitale, la Penitenciar, pentru că e un lucru creştinesc, dar nu faceţi politică în biserică. Nu mergeţi în biserică cu zisul, că dacă ar merge doar rapsodul Hruşcă nu ar fi niciun fel de problemă, la invitaţia preotului paroh, dar merge în prezentarea domnului Radu Moldovan, care nu este altceva decât preşedintele Consiliului Judeţean, preşedintele PSD şi candidatul formaţiunii la alegerile de anul viitor.

După cum am înţeles la ultimele trei runde de alegeri - europarlamentare, referendum, alegeri prezidenţiale – lumea nu moare de dragul PSD. Chiar dacă PSD ar fi un partid colosal ca intenţie de vot în judeţul Bistriţa-Năsăud, nici aşa nu ar fi normal pentru acea minoritate care nu se regăseşte în politicile PSD sau în activitatea liderilor PSD să faci propagandă electorală în biserică, cu chitara, alături de Radu Moldovan sau Radu Moldovan alături de un îndrăgit rapsod. Este, din punctul meu de vedere, o politică total inacceptabilă. Oamenii vor să meargă la biserică să se roage, într-un spaţiu sacru, curat, vor ca la biserică să nu existe niciun fel de influenţe, de nicio natură. În ceea ce mă priveşte, voi respecta întotdeauna acest lucru elementar: biserica aparţine întregii comunităţi, în biserică nu facem politică, în biserică ne rugăm la Dumnezeu”, a declarat Ioan Turc.

          În context, secretarul general al PNL BN, consilierul judeţean Ovidiu Florean, a reclamat activitatea preşedintelui CJ, mai ales că a fost adoptată a şaptea rectificare bugetară care arată managementul incompetent al administraţiei judeţene, care nu a cheltuit banii alocaţi dezvoltării. Acesta s-a referit şi la procesul pe care îl are cu preşedintele Consiliului Judeţean, menţionând că speră să nu fie nevoit să plătească daunele morale cerute, de 100.000 de euro.  

Comentarii

13/12/19 16:57
Vizitator

Motto:
Nu v-ajute Dumnezeu sfântul!
(Liviu Rebreanu- Proștii)

Evlaviosul Radu Moldovan s-a dovedit a fi mai degrabă un fariseu. Nu-i prima dată când amestecă politica PSD-istă cu cele sfinte. In timpul campaniei electorale pentru prezidentiale Răducu spunea in cadrul emisiunii „România 2019” realizată dr Cozmin Gusă de la Colibita, că se roagă ca Iohannis să nu reusească in alegerile prezidentiale, citez: „Mă rog bunului Dumnezeu, chiar dacă toate sondajele îi dau șanse să câștige să se întâmple o minune Dumnezeiască, chiar dacă ajunge în turul 2, sa nu mai ajungă președintele României, pentru că încă 5 ani cu el vor fi un dezastru ”. Iată că Dumnezeu nu l-a ascultat si Presedintele Klaus Iohannis a câstigat cel de-al doilea mandat cu un scor electoral de 66%.
In acest caz s-a confirmat adevărul din vechiul proverb care spune că „glasul măgarului nu se aude în cer”.

14/12/19 10:29
THEO

Dumnezeu ne-a pedepsit cu un ,, măgar ,, săsesc, blestem pe poporul român.Ați votat alogeni, acum văicăriți-vă , români, cât puteți.

14/12/19 17:48
Gavrilă N. Moldovan

Să fim serioși domnule „THEO”, cu privire la pseudo blestem. Mai bine văicăriți - vă dumneavoastră și puneți mâna pe carte și nu mai derapați de la sentimentul patriotic , trecând ușor spre șovinism și xenofobie. In cazul nostru nu poate fi vorba de alogen sau alogeni. Măria Sa Poporul, întodeuna are dreptate! Să auzim de bine!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5