Preşedintele Radu Moldovan: Administrativ, colaborarea cu primarul Ioan Turc e foarte bună. Politic, vor în continuare cu USR şi nu-i deranjăm!

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu va solicita nicio funcţie la nivel judeţean, în baza Coaliţiei nou formate de guvernare.

„Nu vom face niciun fel de cerinţă, ca să lămuresc nişte oameni care nu dorm noaptea liniştiţi, adică nu vom cere niciun fel de funcţie pentru această alianţă, nu ne interesează absolut nimic decât ceea ce putem face noi pentru oameni. Am mai spus-o şi o repet, chiar dacă avem viziuni politice profund diferite, colaborarea cu domnul primar Turc a fost una foarte bună, absolut orice tip de rugăminte am adresat Primăriei pentru a putea continua proiectele noastre a avut un răspuns afirmativ şi prompt. De asemenea, colaborarea cu Instituţia Prefectului, condusă de un alt liberal, a fost una, de asemenea, foarte OK”, a declarat preşedintele Radu Moldovan.

Preşedintele Consiliului Judeţean a dat ca exemplu şi faptul că, după discuţia cu directorul general al ADR Nord-Vest, Marcel Boloş, legată de portofoliul de proiecte,a găsit şi o soluţie pentru finanţarea din fonduri europene a parcării supraetajate de pe str. Bistricioarei, care să fie inclusă într-un proiect mai amplu de mobilitate al Primăriei Bistriţa, intitulat „Linia albastră”.

„Trebuie să colaborăm pentru centura ocolitoare a municipiului Bistriţa, pentru drumul expres, şi sunt multe alte proiecte pe care trebuie să colaborăm. Din punct de vedere politic, decizia Coaliţiei este la latitudinea organizaţiilor judeţene decizia de a avea un protocol politic local sau de a nu avea. Este o decizie clară care este prins în protocolul naţional. Aceste colaborări politice rămân la latitudinea organizaţiilor judeţene. Noi am luat act de decizia colegilor noştri liberali că ei vor în continuare cu USR-ul şi, la modul serios, nu-i deranjăm”, a declarat preşedintele Radu Moldovan.

Comentarii

24/11/21 16:56
Remus

„Lasă-l încet, că spune tot!” Sau mai bine zis ” Gura păcătosului adevăr grăieşte”. Desi Radu Moldovan spunea că PSD a intrat la guvernare fiindcă nu mai poate de grija oamenilor , după câteva fraze se contrazice singur. Când vine vorba de pensiile speciale pentru aleșii locali, Radu Moldovan susține această măsură inclusă in Codul Administrativ adoptat in 2019 de Guvernul Dăncilă prin Ordonanță de Urgență si nu prin dezbatere in Parlament desi este neconstitutională .
(Vezi: https://www.comisarul.ro/articol/zegrean-adoptarea-codului-administrativ...)
Asadar, afirmatia lui Radu Moldovan ar trebui reformulata astfel „Am intrat la guvernare nu pentru funcții , ci pentru privilegii”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5