Ioan Turc: M-am reîntâlnit cu bistrițenii din cartierul Ghinda, una dintre zonele mereu neglijate de Primăria municipiului!

M-am reîntâlnit cu bistrițenii din cartierul Ghinda, una dintre zonele mereu neglijate de Primăria municipiului.
Problemele celor care locuiesc aici sunt nenumărate. Mai întâi, podul care asigură accesul înspre pășunea comunală, cimitir și 20 de case este distrus. Administrația PSD asigurase în repetate rânduri că podul va fi reabilitat, dar totul a rămas la stadiul de promisiune.
O mare parte a străzilor din Ghinda sunt neasfaltate și fără șanțuri de gardă amenajate corespunzător. Nu există un sistem de preluare a apelor pluviale care să protejeze proprietățile oamenilor.
Căminul cultural este în paragină, la fel și baza sportivă – practic, un rât cu două porți atârnând.
Pe de altă parte, comunitatea de aici ar avea nevoie și de o capelă, investiție iarăși promisă de actualii edili, dar nerealizată.
Cu o administrație PNL-USR-PLUS, și cartierul Ghinda va intra într-un amplu proces de urbanizare, toate neajunsurile enumerate mai sus fiind pe un calendar al priorităților. În plus, prin Administrația Națională “Apele Române”, cursul pârâului Ghinda va fi amenajat pe 11 km, studiul de fezabilitate și proiectul tehnic având în vedere toate standardele de calitate în materie.
Și la Ghinda #SePoate!

Articol electoral comandat de Partidul Naţional Liberal  – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – WWW.RASUNETUL.RO, CUI mandatar financiar 21200012

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5