Ioan Turc (preşedinte PNL BN):La mulți ani nouă, tuturor, celor care simțim liberalismul și libertatea prin noi înșine!

145 de ani pentru Partidul Național Liberal! O bornă istorică ce cuprinde marile evenimente care ne-au definit și structurat ca națiune: independenţa de stat (1877), statutul de regat (1881), crearea României Mari (1918), prima Constituţie modernă (1923), relansarea după marea criză economică din perioada interbelică (1929–1933), aderarea la Uniunea Europeană (2007).

Astăzi, guvernul liberal ține piept unei crize pandemice, cu toate dificultățile pe care le presupune, dar, nu în ultimul rînd, are în vedere și păstrarea unei identități românești insolubile.

La mulți ani nouă, tuturor, celor care simțim liberalismul și libertatea prin noi înșine!

 

 

Preşedintele PNL BN,

 

Ioan Turc

Comentarii

25/05/20 11:07
Vizitator

Valabil si astazi: "„Datoria ta de guvern patriot și liberal este de a nu-ți face din prejudiții un mijloc de guvernare, a nu linguși ignoranța, a nu ațîța patimile; datoria ta este să cauți a potoli urele, ca concordia să devie drapelul întăririi naționale. Înlăturarea și persecuțiunea talentului și a științei, chemarea la onoruri și la considerațiune a ignoranței și a prejudițiilor pot uneori să ducă pe un guvern a se bucura cîtva timp de o popularitate aparentă și trecătoare, dar vine mai curînd sau mai tîrziu o zi cînd va fi tras la mare răspundere și judecat cu asprime de istorie, pentru toate nenorocirile în cari ar arunca țara prin asemenea procedări.”
(Din: https://humanitas.ro/assets/pdf/Ion-Ghica_Scrisori-catre-V-Alecsandri.pdf)
LA MULTI ANI PNL!

25/05/20 13:44
Ramon

Ma Turc se rasuceste in mormant Radu Campeanu cand vede pe mana cui a ajuns marele partid!Parlitilor , cine va facut pe voi liberali ?Mars in lada de gunoi !!!!

30/05/20 11:04
cititor

Da, LA MULTI ANI domnule Nelutzu , numai ca dupa cum se vad toate propunerile Dvs legislative, au tenta mai degraba de centru-stanga decat de dreapta ! Liberalismul de astazi , in nici un caz nu mai este cel din vremea fondatorului .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5