Ioan Turc şi Sorin Hangan, în cursa pentru şefia PNL Bistriţa

Peste 100 de liberali din Bistriţa îşi aleg, sâmbătă, noua structură de conducere. Conferinţa de alegeri va avea în Sala de conferinţe a Hotelului Metropolis, începând cu ora 17.00.

Luni noaptea a fost finalizată procedura de depunere a candidaturilor. Pentru funcţia de preşedinte al PNL Bistriţa vor candida Ioan Turc, directorul Oficiului Registrului Comerţului Bistriţa-Năsăud, şi consilierul local Sorin Hangan.

Ambii candidaţi au mai condus filiala municipală a Partidului Naţional Liberal, fostul parlamentar Ioan Turc fiind ales în 2007, în timp ce omul de afaceri Sorin Hangan a fost numit în funcţie în 2014, după ce a demisionat un alt interimar, Dorin Dobra, care a preluat „interimatul” de la Gelu Muthi. Practic, au trecut câţiva ani buni de când nu au mai fost alegeri la PNL Bistriţa, undeva de prin 2011, dacă nu ne înşelăm.  

În cadrul alegerilor interne, vor fi aleşi şi doi prim-vicepreşedinţi, 8 vicepreşedinţi, 15 membri şi un trezorier. Ulterior, vor fi desemnaţi secretarul general şi secretarul general adjunct. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5