Ioan Vlad, jandarmul din Beclean pasionat de fotografie!

A început în urmă cu mai bine de 30 de ani...cu un aparat SMENA 8 și a continuat pentru că face acest lucru pentru sufletul lui! Atunci când ești pasionat de frumos, orice imagine surprinsă de obiectivul camerei foto devine un tablou sugestiv, inspirat și chiar educativ!


Plutonier adjutant Ioan Vlad este subofițer în cadrul Plutonului de Jandarmi Beclean şi cea mai mare pasiune (după iubirea pentru fetele sale) este fotografia! Pasiunea pentru fotografie merge și dincolo de fotografiatul în sine – fiecare aparat pe care l-a deținut în tot acest timp a ajuns la o colecție de peste 50 de aparate foto!


"Lumea în care trăim ne obligă să ne planificăm cu atenție fiecare clipă pentru a reuși în ceea ce ne propunem și de multe ori uităm să ne oprim din când în când pentru a-i privi pe cei din jur, pentru a simți vântul, pentru a asculta oamenii, pentru a răspunde la zâmbetul copiilor, pentru a redescoperi frumusețea lucrurilor mărunte. Frumusețea și fericirea trebuie căutate în lucrurile mărunte care ne înconjoară....." – spune Ioan.


În urmă cu câțiva ani a obținut un binemeritat loc II la un concurs de fotografie organizat de Ministerul Transporturilor - CFR Călători – cu ocazia Zilei Libertății de Mișcare.


Lumea este întotdeauna frumoasă dacă o privești din unghiul potrivit! Atunci când o albină, un fluture, un peisaj sau un curcubeu apar în fața obiectivului aparatului său de fotografiat, se transformă în cel mai frumos cadru. Dacă nu ne credeți pe cuvânt...priviți urmatoarele instantanee!

srsa:Jandarmeria Bistriţa facebook

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5