Ionuţ Simionca, despre vicepreşedintele CJ: Aleșii PMP își vor respecta angajamentele luate față de oameni! Fiecare are libertatea de a vota proiectele benefice comunităţii

Preşedintele PMP Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că aleșii PMP își vor respecta angajamentele luate față de oameni şi vor vota proiectele care aduc plus valoare comunităţii.

„Am discutat cu colegii mei și, din această perspectivă, nu s-a schimbat nimic. Fiecare consilier local sau județean PMP are libertatea de a vota acele proiecte care aduc beneficii unei comunități. Vom avea o ședință în care vom discuta despre situația de la Consiliul Județean. O să le propun colegilor mei să lăsăm toată libertatea de acțiune celor 4 consilieri județeni, ba chiar să îi încurajăm să candideze pentru o funcție de vicepreședinte, singurul nostru obiectiv fiind acela de a obține poziții de decizie care să ne permită să ne respectăm angajamentele față de cei care ne-au votat”, a declarat Ionuţ Simionca.

Potrivit acestuia, au fost discuţii atât cu Ioan Turc, cât şi cu Radu Moldovan, dar care nu au fost aduse la bun sfârşit.

"La nivel judeţean voi veni cu un proiect de digitalizare a administraţiilor locale, „un funcţionar public virtual”. Vom vedea dacă avem susţinere, pentru că avem doar patru consilieri judeţeni. La vot, oamenii au dreptul să voteze cum consideră. Noi facem politica cetăţenilor şi aleşii locali PMP reprezintă interesele oamenilor. Noi nu suntem în administraţiile locale şi judeţene „un cui în roată sau un Gică contra”, noi vrem să se dezvolte comunităţile, să crească. Nu vrem să facem opoziţie de dragul opoziţiei", a mai spus Ionuţ Simionca.

Până în prezent, PMP Bistriţa-Năsăud are un primar şi 2 viceprimari, la Budeşti şi Josenii Bârgăului.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5