Ionuţ Simionca nu uită cei 10 ani petrecuţi în SUA. Mesaj de Ziua Americii

Stabilit, timp de 10 ani, în Statele Unite ale Americii, unde a administrat propriile firme de construcţii, având în subordine peste 100 de muncitori, preşedintele PMP BN, Ionuţ Simionca nu uită că astăzi este Ziua Independenţei. Statele Unite ale Americii sărbătoresc la 4 iulie Ziua Naţională, zi care marchează aniversarea Declaraţiei de independenţă din 4 iulie 1776, faţă de Marea Britanie, semnată de 13 colonii de pe continentul Nord American. Data de 4 iulie a devenit Ziua Naţională a SUA începând cu anul 1941, în timpul mandatului preşedintelui Franklin Delano Roosvelt.
“Happy independence day ! Libertatea este un lucru inestimabil , pentru care merita sa lupți ! Si orice lupta dusa pentru libertățile și drepturile oamenilor este esentiala ! Puțini sunt cei care au curajul sa intre in lupta pentru credințele lor si doar aceștia sunt cei care vor câștiga !!! La multi ani USA tara in care fiecare om are o șansa egala indiferent de religie , naționalitate, culoare sau sex , condiționata doar de respect , munca si corectitudine ! Lucruri pe care le-am învățat si care ma ajuta in fiecare zi” transmite Ionuţ Simionca.

Ionuţ Simionca s-a întors în ţară dorind să schimbe modul de reflectare a politicului în mentalitatea românului de rând. În iunie a candidat pentru fotoliul de primar. Proiectele lui nu se opresc aici, dorind întărirea filialei şi pregătirea pentru campania electorală din toamnă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5