Ionuţ Simionca (PMP BN): Dezamăgirea oamenilor este mai mare decât credeam

A trecut o săptămână de campanie electorală, săptămână în care am ascultat durerile și revolta oamenilor de la țară și din orașele județului. Am fost în: Telciu, Romuli, Livezile, Târlisua, Spermezeu, Căianu Mic, Feldru, Maieru, Rodna, Prundu Bârgaului, Jelna,  Bistrița, Beclean, Năsăud si Sângeorz Băi.

Oamenii sunt dezamăgiți pentru că actualii politicienii ne mint, ne fac promisiuni pe care nu le mai respectă și apoi iși văd doar de interesele personale și de partid.

Am întâlnit oameni disperați de condițiile în care trebuie să traiască, pensia de agricultor e ridicolă iar prețurile de vânzare pentru produsele agricole sunt foarte mici. Pentru a câștiga un ban în plus, mulți bătrâni sunt obligati să stea în frig zile întregi încercînd să vândă o legatură de ceapă sau o grămăjoară de mere. Piețele sunt într-o stare jalnică, dar taxele pe care le plătesc sunt foarte mari.

Subvențiile sunt mici și nu sunt plătite la timp, birocrația stufoasă îi face să piardă zile întregi pe la ușa diferitelor instituții. Am întîlniti mici comercianți hărțuiti de autorități amendați cu sume uriase pentru greșeli minore.

Am simțit repulsia pe care o aveau pentru actualii parlamentari, care îi vizitează doar in campania electorală  apoi îi uită complet. Acești oameni nu mai au încredere în politicieni și au mare dreptate!

Am întâlnit oameni triști pentru că o parte din familie este plecată la muncă în străinătate în căutarea unei vieți mai bune.

Mi-am dat seama că decizia mea de a mă implica în politică a fost una corectă pentru că, acești oameni, au nevoie să fie reprezentați în parlament de catre cineva care ii intelege, care are aceleași probleme ca si ei.

Cu toții ne-am saturat de actuala clasă politică. Pentru asta Candidez!

 

Ionuț Simionca

Candidat PMP pentru Camera Deputaților

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5