Ionuţ Simionca (PMP): Legea pe care am iniţiat-o obliga CFR Infrastructură să monteze până în 2020 bariere sau semibariere pe toate drumurile naționale și europene! Guvernul nu a făcut ce trebuia

"Am fost profund îndurerat să aud că încă doi copii nevinovați și-au pierdut viața în județul Bistrița-Năsăud din cauza lipsei barierelor la nivel cu calea ferată pe drumurile naționale și europene.
Legea pe care am inițiat-o în 2018 obliga CFR Infrastructură să monteze până în 2020 bariere sau semibariere pe toate drumurile naționale și europene. Am inițiat această lege după ce în Viișoara, cartier al Municipiului Bistrița, s-au produs două accidente nefericite în care au decedat 10 persoane, într-unul dintre ele pierzându-și viața cinci copilași.
Din păcate, în 2020, CFR Infrastructură a instalat doar 15 bariere în toată România, iar anul trecut banii alocați prin buget au ajuns pentru 20.
Guvernul nu a făcut ceea ce trebuia și vedem că în fiecare zi se întâmplă evenimente tragice. Să ai o lege și să nu o respecți este un lucru inadmisibil!", a transmis fostul deputat Ionuţ Simiomca, în urma accidentului în care doi adolescenţi şi-au pierdut viaţa la Miceştii de Câmpie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5