Ionuţ Simionca (PMP): Vom începe o campanie de strângere de semnături pentru eliminarea pensiilor speciale

          Deputatul Ionuţ Simionca (PMP) a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că formaţiunea pe care o conduce va demara o campanie de strângere de semnături pentru susţinerea proiectului legislativ de eliminare a pensiilor speciale. O cerere în acest sens va fi depusă la Primăria Bistriţa pentru amplasarea a trei corturi, respectiv pe B-dul Independenţei, în Piaţa Decebal şi în zona Lamă.

          „Am încheiat campania de strângere de semnături pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin, iar la Comitetul Executiv Naţionale am hotărât să începem sau să continuăm campania de strângere de semnături pentru eliminarea pensiilor speciale. Noi, Partidul Mişcarea Populară, considerăm că pensiile speciale sunt un furt, că nu sunt meritate doar de către veteranii de război. Considerăm că este necesar să se renunţe la aceste pensii. Am depus deja un proiect legislativ la secretariatul Senatului României, a intrat în dezbatere publică şi cred că la sfârşitul lunii noiembrie va intra în comisiile de specialitate. Ne dorim foarte mult ca acest proiect să treacă de aceea o să strângem şi semnătură să avem şi susţinerea cetăţenilor. Ne dorim să strângem un milion de semnături”, a declarat deputatul Simionca.

          Parlamentarul bistriţean consideră că un proiect de lege care vine în Parlament cu susţinere şi din partea altor partide, dar şi cu un milion de semnături are o altfel de forţă şi şanse de a fi adoptat. „Noi ne dorim să se renunţe la aceste pensii speciale, nu sunt meritate. Tot ce înseamnă sistem de pensii ar trebui luat, calculat pe baza contributivităţii. Dacă nu se plătesc contribuţii la stat, statul nu are de unde să plătească înapoi aceste pensii speciale. Singurii care merită aceste pensii speciale sunt veteranii de război, văduvele veteranilor de război, oameni care s-au sacrificat pentru ţara noastră”, a mai spus Ionuţ Simionca.

Comentarii

03/11/18 10:58
comentator

Va rugam nu le amestecati. Una-i una si alta-i alta .
De aceia, este bine, fiecare problema, tratata separat si veti avea rezultat pozitiv.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5