Ionuţ Simionca: Sunt convins că înscrierea preşedintelui Traian Băsescu în PMP va modifica percepţia faţă de partidul nostru

În zilele de 4 şi 6 septembrie, staţiunea Mamaia a fost gazda unui eveniment extrem de important pentru Partidul Mişcarea Populară – Şcoala de vară a tinerilor populari. PMP Bistriţa-Năsăud a fost reprezentat de preşedintele Ionuţ Simionca, cel care luat parte şi la întâlnirea liderilor PMP cu fostul preşedinte al României, Traian Băsescu.

“Un eveniment cu totul excepţional”, spune preşedintele PMP Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca, “un adevărat success, un semnal de forță dat de Partidul Mișcarea Populară şi un impuls de energie pozitivă pentru toată organizaţia noastră”, susţine preşedintele PMP BN, Ionuţ Simionca.

La şcoală de vară a Partidului Mişcarea Populară au participat 300 de tineri, principalul moment al evenimentului fiind dialogul pe care fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, l-a avut cu participanţii dar şi cu liderii partidului.

Concluziile trase în urma dialogului cu fostul preşedinte Traian Băsescu, vor deveni şi obiective ale Partidului Mişcarea Populară: România trebuie să îşi stabilească un nou mare proiect. Ţara a avut 2 mari proiecte îndeplinite: este în NATO şi în UE. Următorul obiectiv de ţară trebuie să fie unirea României cu Republica Moldova. Politica a ajutat sentimentul unionist. A fost oferit un număr masiv de burse pentru studenţii din Republica Moldova, în timpul guvernului Boc. România avea 20 000 de copii din Republica Moldova la studii. De asemenea, un million de cărţi au fost livrate în Republica Moldova, tot printr-un angajament al fostului preşedinte. Republica Moldova poate avea o contribuţie extraordinară. Mai întâi, este vorba de capitalul uman extraordinar. Majoritatea studenţilor moldoveni sunt şefi de promoţie. De asemenea, potenţialului nostru agricol, i s-ar adăuga un potenţial enorm al Republicii Moldova.

“Sunt convins că înscrierea preşedintelui Traian Băsescu în PMP va modifica percepţia pe care o mare parte din electori o au faţă de politică, dar şi faţă de partidul nostru" a concluzionat preşedintele Ionuţ Simionca.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5