Ionuţ Simionca: Vom continua tradiţia democrat-liberală la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud şi în întrega Românie

Înregistrarea la OSIM a siglei şi denumirii Partidului Democrat Liberal, a fost un demers legal şi dorit de toţi cei care cred cu adevărat în dreapta, un semn de respect pentru ceea ce au însemnat PDL şi Traian Băsescu în politica românească din ultimii 15 ani.

Nu trebuie uitat faptul că Partidul Democrat Liberal a fost condus de un spirit generat de fostul preşedinte Traian Băsescu, cel care a dus partidul de la 6 la 30 la sută. Credem că acel spirit pe care l-a generat preşedintele Traian Băsescu reprezintă o valoare pentru foarte mulţi dintre români. Motiv pentru care o parte din colegii noştri au solicitat să înregistreze atât sigla, cât şi denumirea partidului, în semn de respect pentru ceea ce reprezintă acest proiect politic important care a trecut România prin criză şi alături de preşedintele Traian Băsescu a reuşit performanţe electorale remarcabile.

Mai vreau să spun doar că toată această moştenire a preşedintelui Traian Băsescu se regăseşte astăzi în curtea Partidului Mişcarea Populară şi nu la USL, pentru că PNL este partidul care l-a suspendat de două ori pe preşedintele Traian Băsescu şi este partidul care, alături de PSD, a promovat proiecte politice care au pus într-o lumină proastă România în ultimii 10 ani. Şi aici mă refer la referendumul din 2012. Nici la această oră PNL nu a ieşit cu un punct de vedere foarte clar să-şi definească poziţia cu privire la ceea ce s-a întâmplat în 2012.

Ionuţ Simionca, preşedinte PMP Bistriţa-Năsăud

Foto: Facebook

Comentarii

03/05/15 22:22
Mariana Simionca

Bravo ca se afla si tineri care vor sa promoveze PDL succes va doresc .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5