Ionuţ Simionca, candidatul PMP pentru Primăria Bistriţa, lansat de Traian Băsescu, de Florii

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, va ajunge la Bistriţa în 24 aprilie, la evenimentul de lansare a candidaţilor formaţiunii pentru alegerile locale, găzduit de Hotelul Metropolis, începând cu ora 13.00.
„Îi invit pe toţi bistriţenii care vor să se întâlnească cu preşedintele nostru, cu Traian Băsescu, care vor să audă ce are Traian Băsescu de zis şi care vor să susţină un candidat tânăr, care vrea o schimbare în municipiu, să vină la Hotelul Metropolis. La ora 13.00 va începe lansarea propriu-zisă a candidaţilor şi ar fi bine ca cei interesaţi să vină mai repede pentru că vor nişte măsuri organizatorice luate”, a declarat preşedintele PMP Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca, de altfel candidat pentru Primăria Bistriţa.
Potrivit acestuia, în prezent PMP are organizaţii în 50 de localităţi, fiind stabiliţi candidaţii de primari în 33 dintre acestea. Formaţiunea, care numără 1635 membri activi, îşi conturează şi lista pentru Consiliul Judeţean. „Important este să avem oameni de calitate, sinceri, care să vrea cu adevărat schimbări în comunităţile lor şi care nu vor să facă jocuri politce, pentru că noi suntem un partid tânăr. Am venit în acest partid doar pentru că vreau cu adevărat o schimbare”, a explicat liderul PMP Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5