iSHOOT.ro

iSHOOT.ro este un retailer de echipamente foto-video de ultima generatie pentru profesionisti si amatori, care activeaza in domeniul comertului online din Romania. Specializata in distribuirea de echipamente si accesorii foto de la brand-uri consecrate precum Canon, Nikon sau Sony, iSHOOT incepe sa castige teren in fata companiilor mari din Romania prin calitatea echipamentelor, suport tehnic si preturi mici.

 

Daca alegeti sa cumparati de pe ishoot.ro, magazinul online va pune la dispoziti 3 modalitati de livrare: Personal, de la showroom-ul magazinului (Str. Theodor Sperantia Nr.130 (intersectie cu str.Arenei) Bl.78, Ap.1, Parter, Interfon 001, Sector 3 Bucuresti), 3 modalitati de plata: numerar, transfer bancar sau PayPal si 3 modalitati de comanda: prin cosul de cumparaturi de pe site, prin e-mail ([email protected]) si prin comanda telefonica(0784.204.225).

 

Retailer-ul va pune la dispozitie o gama completa de accesorii gopro, de la folii de protectie, huse, etc pana la carcase sau sisteme de prindere. Gasiti pe site obiective foto, de asemenea, ishoot.ro distribuie o gama larga de echipamente studio precum lumini studio, lumini videochat, etc.

iSHOOT.ro ofera transport gratuit pentru:

1. Comenzile mai mari de 200 lei cu livrare in Bucuresti.

2. Comenzile mai mari de 500 lei cu livrare oriunde in Romania

 

In pagina de reduceri a site-ului puteti gasi echipamentele foto – video pe care vi le doriti la cele mai mici preturi de pe piata. Reducerile sunt actualizate constant asa ca va recomandam sastati cu ochii pe ele!

Comentarii

06/12/17 17:25

Luminile sunt importante intr-un studio de videochat, este bine ca magazinele sa ofere si astfel d eproduse, avand in vedere ca este un domeniu de lucru in crestere si necesita astfel de echipamente.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5