IUBESC judeţul Bistrița Năsăud, pentru asta m-am întors ACASĂ!

După 11 ani în SUA, departe de casă, departe de familie, de prieteni de tot ce îmi este drag, m-am întors ACASĂ,

Am găsit un judeţ sărac, fără direcţie aflat la coada tuturor clasamentelor naţionale.

 Am găsit aceeaşi politicieni corupţi, care ne mint de fiecare dată când sunt alegeri şi care apoi îşi urmăresc doar interesele personale şi de partid.

Am găsit politicieni tineri dar total neperformanţi, care au stat câţiva ani în Consiliul Judeţean sau Parlament şi care nu au facut nimic pentru judeţul NOSTRU, promovaţi, controlaţi şi manevraţi din spate de politicieni corupţi.

Aceşti politicieni cu mult tupeu, nesimţire si totală lipsă de respect pentru noi, locuitorii judeţului Bistriţa Năsăud, ne cer votul din nou. Vor din nou să ajungă în Parlamentul României. ASTA NU TREBUIE SĂ SE ÎNTÂMPLE!

ASTA NU INSEAMNĂ SCHIMBAREA CLASEI POLITICE!

SISTEMUL POLITIC ACTUAL ESTE DEFECT. AVEM NEVOIE DE O NOUĂ CLASĂ POLITICĂ!

Trebuie să alegem alţi oameni pentru Parlament, oameni care să ne cunoasca problemele şi să fie preocupaţi de rezolvarea acestora care să facă din Bistriţa Năsăud un judeţ de care să fim mândri, în care copiii noştri să-şi dorească să rămână şi în care fraţii şi prietenii noştri plecaţi în străinătate, să-şi dorească să se întoarcă.

Deşi sunt de puţin timp în politică lupt împotriva SISTEMULUI POLITIC ACTUAL şi dacă toţi cei care simt la fel vor merge la vot sunt sigur sa VOM SCHIMBA ACTUALA CLASĂ POLITICĂ!

Pentru asta am hotarât să mă implic, PENTRU ASTA CANDIDEZ!

 

Ionuţ Simionca Preşedinte PMP Bistriţa-Năsăud

Candidat la Camera Deputaţilor

Comentarii

16/11/16 17:43
alegator

Daca e nevoie de o noua clasa politica, ce cauta Traian Basescu in fruntea acestui partid? Vrea sa-si spele pacatele cu noi locoteneti..., chipurile reformati. Nu domnule, "sacalul" vrea sa fure din nou, stim noi foarte bine ce poate, tocmai i-au fost legate doua pupile, Sorin Blejnar si Ana Maria Patru. Tupeul va apratine, nu aveti ce cauta la putere, ca sa puneti bazele unei noi mafii basiste!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5