Ionuț Simionca, după rezultatele din SUA: Clasa politică trebuie urgent schimbată

Ionuț Simionca, președintele PMP Bistrița-Năsăud, care a trăit mulți ani în America, unde are afaceri, ne-a spus părerea lui despre rezultatele alegerilor prezidențiale de peste Ocean.

“Surpriza "șocantă" pentru unii are o explicatie simplă, modelul Hilary Clinton este depășit, este clasicul și rigidul politician care nu ascultă dorința poporului și a realităților SUA. Trump s-a luptat cu sistemul actual. A ascultat voința poporului și a câștigat. Același lucru trebuie să se întâmple și în România, politicenii corupți, neperformanți, demagogi și mincinoși trebuie să fie înlaturați. Clasa politică trebuie urgent schimbată cu oameni noi și fără pete. În Decembrie avem ocazia să facem asta!” afirmă candidatul PMP nr. 1 din judeţul nostru, pentru Camera Deputaților.

Comentarii

10/11/16 17:27
alegator

Daca schimbarea lui Traian Basescu cu un Basescu Traian, inseamna schimbare...,comparativ un Donald Trum cu un Trump Donald al nostru.., la scara mai micuta se numeste schimbare...."pace tie cititorule...!!" Sau creatorule de snoave politice..!

13/11/16 16:25
alegator

...daca trebuie schimbat, incepeti cu Basescu!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5