Jaf pe faţă făcut de Primăria Bistriţa: plăteşti mai mult , primeşti mai puţin !!!

Consilierul municipal PER, Mircea Archiudean, critică într-o postare pe pagina de socializare, mai multe „măsuri aberante” luate de primăria Bistriţa. Archiudean face referire la modificarea programului pentru parcările de reședință cu plată

Mircea Archiudean: „ Timpul înseamnă bani. Dar pentru bistrițeni, mai mulți bani înseamnă mai puțin timp atunci când vine vorba de locul de parcare. Am fost contactat de mai mulți cetățeni ai Bistriței care m-au rugat să iau o poziție publică în fața unei măsuri aberante a Primăriei Bistrița: modificarea programului pentru parcările de reședință cu plată. Este vorba despre schimbarea programului anterior, între orele 08.00 – 15.30, cu programul actual, între orele 08.00 – 17.00. Cu alte cuvinte, conform unei hotărâri luate la ședința anterioară de Consiliu Local, un cetățean care achită o taxa mai mare pentru parcarea de reședință, are mai puțin timp la dispoziție pentru a-și parca mașina. Locul de parcare plătit este disponibil abia după ora 17.00, în condițiile în care programul de muncă a multor oameni se termină la ora 15.00, 16.00 sau chiar 14.00 în unele cazuri. 

Cei mai afectați sunt cetățenii din zona industrială, care au programul de lucru între orele 07.00 și 15.00. Astfel, în momentul în care aceștia ajung acasă de la serviciu se întâmplă să-și găsească locul de parcare plătit, OCUPAT și trebuie să aștepte eliberarea locului până la ora 17.00.
Decizia de a modifica programul parcărilor de reședință este frustrantă pentru majoritatea cetățenilor care muncesc în acest oraș, în contextul în care s-a mărit și taxa”.


Sindicatul Cartel ALFA, filiala Bistrița -Năsăud subliniază faptul că în cazul în care nu se va reveni la programul anterior, vor organiza pichetarea Primăriei până la rezolvarea problemei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5