La Năsăud, se lucrează la extinderea rețelei de iluminat public! Primarul Dorin Vlaşin: Investiţii pentru siguranţa locuitorilor cartierului de blocuri

Echipa Primăriei Năsăud, alături de firmele partenere, continuă să lucreze pentru îmbunătățirea condițiilor de viață pentru comunitate, transmite primarul oraşului Năsăud, Dorin Vlaşin.
Potrivit edilului năsăudean, chiar dacă la nivel de U.A.T. există multe provocări și probleme, iar bugetul este limitat, autorităţile locale prioritizează investițiile astfel încât să fie acoperite cât mai multe dintre nevoile de bază pentru un număr cât mai mare de beneficiari.
"Una dintre aceste nevoi este nevoia de siguranță la care mulți dintre locuitorii cartierului de blocuri îi simțeau lipsa dintr-un motiv bine întemeiat, inexistența unui lucru pe care mulți îl consideră banal, dar care este necesar, iluminatul public.
Astfel că atât anul trecut, cât și în decursul acestui an se lucrează la extinderea rețelei de iluminat public în zonele în care a lipsit. Din păcate, cele mai multe astfel de zone sunt în cartierul de blocuri, o zonă dens populată în care după lăsarea întunericului mulți năsăudeni evitau să mai circule.

Chiar dacă nu dispunem de suficiente fonduri astfel încât să extindem acum rețeaua de iluminat public în toate zonele în care acesta lipsește, să fiți convinși înțelegem nevoia aceasta și că lucrările vor continua în fiecare an până când această problemă va fi rezolvată în tot orașul.
Doar împreună, cu solidaritate, răbdare și implicare, putem să avem un oraș sigur și curat!", declară primarul Dorin Vlaşin.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5