Lacrimi de durere pentru familie ! Tânărul IT-ist ce a căzut de la etajul 9, condus, azi, pe ultimul drum. Mama era la serviciu, la Spital, acolo unde a ajuns fiul ei decedat !

Lacimi de durere pentru părinţi şi soţie ! Tânărul ce a căzut de la etajul 9, condus, azi pe ultimul drum, la capela de pe str. Tărpiului. Bărbat, de 30 de ani, din Bistrița, era It-ist la Cluj, unde locuia cu soţia, fiind căsătorit de 2 ani. Se pare că în urmă cu 3 ani ar fi avut un accident cu bicicleta, fiindu-i zdrobit umărul, dar având şi o lovitură la cap.

Tânărul s-a aflat în ultimele 5 luni în concediu medical, acuzând unele dureri. A fost internat la Spitalul Bistriţa, medicul văzând că starea lui se îmbunătăţeşte dându-i drumul acasă sub tratament. La aflarea veştii, mama ce este infirmieră la Spital, la oftalmologie, a avut un şoc. Trupul neînsufleţit al băiatului ei a fost adus apoi la spital pentru investigaţii.

Tânărul mai are un frate cu care locuia în Cluj, alături de soţia lui, cu care se înţelegea foarte bine, neexistând probleme. Se pare că tânărul ce era acasă la bistriţa la părinţi a mai cercetat în zilele precedente blocul vecin, pregătind terenul.
...................................
Marţi, la 112 a fost anunţat că un tânăr a cazut de la etajul 9, in Bistriţa, pe strada Năsăudului. La fata locului au fost trimise un echipaj SAJ, unul de tarapie intensiva mobila si un echipaj pompieri. În ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, organismul bărbatului de aproximativ 30 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel declarandu-se decesul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5