Lansare de carte: Andrea H. Hedeș, Celei mai frumoase. Șapte ani de recenzii

Lansare de carte
Andrea H. Hedeș, Celei mai frumoase. Șapte ani de recenzii.
Apărut în Colecția Arcadia a Editurii NEUMA, volumul cuprinde 7 ani de recenzii, 90 de autori, 116 cărți recenzate, 368 de pagini.
„ Acest volum este rodul a 7 ani de recenzii literare. El marchează și încheie o etapă. Volumul adună mare parte din întâmpinările scrise în perioada 2010-2017.”
Volumul s-a bucurat deja de ecouri deosebite în presa literară.

Andrea H. Hedeș
(n. 23 februarie 1977 Dej, Jud. Cluj). Poetă, critic literar.
Licențiată în Studii Culturale în cadrul Facultății de Istorie a UBB Cluj.Debut în RevistaEchinox, cu poeme.A avut rubrică de recenzii la numeroase reviste literare: Luceafărul de Dimineaţă, Mişcarea Literară, Mesagerul Literar şi Artistic de Bistriţa-Năsăud, Răsunetul Literar.Colaborări la Verso, Hiperboreea, Convorbiri Literare, Literatorul.
Volume:Cartea cu fluturi, poeme;Aritmii, poeme; Orele aspre, poeme; Celei mai frumoase. Șapte ani de recenzii, critică literară.
A colaborat la antologiile editate de Filială.
A înființat în 2014 Editura NEUMA, iar în 2017 Revista NEUMA.
[email protected]
www.revistaneuma.ro
www.edituraneuma.ro

Premiul pentru debut al Editurii Limes, 2008, pentru Cartea cu fluturi (poezie), Premiul Andrei Mureșanu al SSBN pentru Aritmii (poezie), 2015, Premiul George Coșbuc decernat de SSBN și Biblioteca Județeană George Coșbuc Bistrița pentru Orele aspre (poezie), 2017. Premiul Revistei Luceafărul de Dimineaţă pe 2012 pentru critică literară. Premiul Revistei Mişcarea Literară pe 2014 pentru critică literară. Premiul Revistei Caligraf pe 2018 pentru critică literară. Prezentă în antologii, dicționare.Membră a SSBN (Societatea Scriitorilor din Bistrița-Năsăud).

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5