Liga a III-a. Meci greu pentru Gloria în deplasare la Ungheni! Adrian Falub: Un rezultat bun ne-ar da încredere pentru viitor

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va întâlni, sâmbătă, în deplasare, pe CS Unirea Ungheni 2018, în etapa a patra a Ligii a III-a. Antrenorul principal Adrian Falub consideră că este un meci important în economia seriei în care sunt cele două echipe. " E o echipă bună, am mai jucat şi în amicale cu ei şi am văzut că chiar sunt o echipă bună, o echipă care anul trecut a jucat finala barajului de promovare. Pentru noi un meci foarte important pentru că ne dă şi nouă posibilitatea – nu e un meci decisiv, nu e nimic decisiv – să vedem unde suntem noi astăzi ca echipă. Am construit o echipă nouă şi am făcut paşi mici dar importanţi ca să putem urca. Acest meci poate vine puţin cam prea repede pentru noi, pentru că încă nu suntem destul de omogeni, suntem o echipă chiar nouă. De exemplu, la ultimul meci am avut un singur jucător de anul trecut în teren. Ei sunt o echipă care joacă de mult timp împreună, joacă de cel puţin doi ani împreună şi, din acest punct de vedere, ei au un avantaj. Vom vedea la ora jocului, dar important e rezultatul pentru noi la acest meci. De jucat, eu sunt convins că vom putea juca bine, şi mai bine decât am făcut-o până acum, dar avem nevoie de un rezultat care ne poate da încredere, ne dă entuziasm, că ceea ce facem la antrenamente, ceea ce muncim noi e OK. Un rezultat bun ne-ar da încredere pentru viitor", a declarat Falub.
Potrivit acestuia, un egal nu e un rezultat rău, pentru că Gloria întâlnește o echipă bună. "Acum, într-un meci cu o echipă de calitate pentru Liga a III-a vedem şi ne dăm seama exact unde suntem. Cred că un rezultat egal e un rezultat de luat în seamă, nu e un rezultat care ne poate nemulţumi. Vedem cum va fi jocul", a pus el.
Mijlocașul ofensiv Mihai Vasile a adăugat că promovarea reprezintă obiectivul echipei. "Asta ne-am propus de la bun început. Toţi cei care am venit asta ne dorim şi nu ne rămâne decât să punem osul la treabă şi să fim din ce în ce mai buni, să putem să ne îndeplinim toate obiectivele. Moralul e ridicat, foarte bun, nu văd de ce să nu avem un moral bun, pentru că am venit cu o victorie frumoasă, ne aşteaptă un meci greu şi vrem să ne întoarcem acasă cu toate cele trei puncte", a menționat Mihai Vasile.
Adrian Falub s-a referit și la publicul care vine la stadion. "Am spus-o întotdeauna. Când am venit prima dată aici, au fost zece oameni. Lumea vine la stadion oriunde în lume, vin la stadion când au ceva de văzut, când au ceva de trăit. Noi trebuie să le oferim acest lucru. Eu nu pot decât să le mulţumesc pentru că, poate, la un alt club, nu s-ar fi întâmplat acest lucru. Eu n-aş spune că am ratat promovarea, noi am pierdut un meci, pentru că, dacă am greşit undeva," a fost la meciul cu Corvinul acasă. Să vină atâta lume chiar de la început pentru mine e un pic surprinzător şi nu pot decât să le mulţumesc oamenilor şi să-i aştept în continuare. Sper ca acest an să fie diferit faţă de cel care a trecut", a declarat antrenorul principal al Gloriei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5