Lucrările de amenajare a râului Someş, la Năsăud, vor începe în acest an

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, a anunţat că în acest an vor debuta lucrările din cadrul proiectului „Amenajarea râului Someşul Mare şi afluenţi între Valea Mare şi Leleşti, sector oraş Năsăud, aval pod rutier DN 17”, care are termen de finalizare 2020.

„Valoarea totală este de 19,7 milioane lei. Până la finele anului trecut s-a făcut proiectarea în valoare de 0,7 milioane lei. În această zonă se vor realiza 2,5 km de regularizare albie şi 1,3 km apărare de mal. Pentru acest an, valoarea alocată este de 11,13 milioane lei. (...) Procedura de achiziţie este în derulare, fiind în contestare la CNSC, dar este în curs de rezolvare până cel târziu 28 februarie. Din luna martie se vor începe lucrările la această investiţie din zona Năsăudului", declara ministrul Deneş, în cadrul unei conferinţe de presă.

Investiiţia aceasta este obligatorie pentru a putea realiza un alt obiectiv, respectiv construirea Complexului Sportiv, prin CNI. 

Comentarii

13/03/19 14:12
Gogu

Tov. ministru ar trebui sa inceapa cu desfiintarea balastierelor de pe Somes, inainte de a cheltui alti bani publici pe proiecte care nu vor servi la nimica atata timp cat mafiotii care extrag pietris umbla cu camioanele prin albia raului toata vara... Dar pe astia nu-i vede nimeni, ca doar toti cei care sunt platiti sa aplice legea si-au luat partea leului...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5