Lucrările de modernizare a drumurilor agricole din Năsăud, în plină desfăşurare!

Proiectul de modernizare a drumurilor agricole din Năsăud continuă cu asfaltarea Str. Valea Podului (extravilan), anunţă administraţia năsăudeană. Proiectul are o valoare de 1 milion de euro, cu finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020 şi vizează modernizarea de drumuri destinate exploatării agricole, amplasate în șapte perimetre din extravilanul orașului Năsăud, cu suprafață totală însumată de 755 de hectare terenuri agricole.


Cele 7 tronsoane de drumuri agricole propuse a se moderniza, în extravilanul orașului Năsăud sunt: Valea Podului – cu o lungime de 1040 m; Valea Caselor – cu o lungime de 1120 m; Avram Iancu - cu o lungime de 1286 m; Găgi - cu o lungime de 1263 ml; Drumul Prislopului - cu o lungime de 1633 m; Drumul Mintiului (spre Nimigea) - cu o lungime de 743 m; Calea  Rebrii - cu o lungime de 658 m.

„În valoare de 1 milion de euro, proiectul vizează modernizarea de drumuri destinate exploatării agricole, amplasate în șapte perimetre din extravilanul orașului Năsăud, deservind o suprafață totală însumată de 755 de hectare terenuri agricole. Scopul unor astfel de investiții, sprijinite de Submăsura 4.3., este de a îmbunătății performanța economică a tuturor fermelor și de a facilita restructurarea și modernizarea fermelor, în special în vederea creșterii participării și orientării către piețele de desfacere, dar și a diversificării agricole”, informează Primăria Năsăud.

Drumurile agricole care fac obiectul acestui proiect au o singură bandă de circulație, traseul drumurilor propuse spre modernizare se încadrează de-o parte și de alta între limitele de proprietate private și au o lățime a platformei de 3,50 m, iar partea carosabilă este de 2,75 m.

 

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5