Managerul Gabriel Lazany: Noua aripă a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, un proiect care se execută repede în folosul comunității

Pe 4 septembrie 2023 era montat primul stâlp de structură pentru noua aripă a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița. Astăzi, pe 2 aprilie 2024, a fost montat ultimul, al 226-lea. Este un proiect care se execută repede în folosul comunității, scrie managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, ec. Gabriel Lazany.
Extinderea pavilionului Spitalului Județean de Urgență Bistrița, prin construirea unui corp de clădire nou, cu pasarelă de trecere între clădirea existentă și cea propusă, cu o valoare de aproximativ 100 milioane euro, este cel mai mare și important proiect din domeniul medical din județul Bistrița-Năsăud, astfel că, oficial, sistemul de sănătate din Bistrița-Năsăud trece la un nou nivel.
Proiectul are patru componente majore: C1: Extindere spital cu un pavilion în regim de înălțime S+P+4E; C2: Reabilitare energetică și modernizare pavilion existent; C3: Digitalizare; C4: Achiziționare aparatură medicală.
În urma procedurii de licitaţie, lucrările au fost adjudecate de asocierea dintre Dimex 2000 Company SRL – Hidro Salt B 92 SRL – Consola Grup Construct SRL – Mansard Corporate SRL – Cubicon Invest SRL.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5