Maşină blocată în Pasul Rotunda

Duminică, în jurul orei 16.30, jandarmii montani din Rodna au intervenit în Pasul Rotunda, pe drumul care duce spre Lacul Lala, în sprijinul unor turişti care s-au împotmolit cu autoturismul pe o parte înfundată a căii de acces înspre lac. Plutonier Leontin Sângeorzan şi sergent major Victor Forogău, au scos din zona terenului accidentat, autoturismul marca Opel Astra, cu număr de Suceava.

Astfel Constantin I. de 50 de ani, alături de soţia sa Gabriela şi de soţii Brânduşa şi Lotu L., din municipiul Suceava şi-au putut continua drumul spre casă în condiţii de siguranţă.

La rândul lor, jandarmii montani din Piatra Fântînele s-au aflat la datorie pe toată perioada sfârşitului de săptămână, desfăşurând misiunile specifice zonei de competenţă. În timpul acestor misiuni au fost aplicate sancţiuni în valoare de 450 de lei şi un număr de 7 avertismente scrise. Abaterile sancţionate de către jandarmi sunt legate de refuzul declinării identităţii în faţa agentului constatator, consumul de băuturi alcoolice în spaţiul public neamenajat dar şi cerşetorie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5