Maxim Pop (PNȚMM), candidat la funcția de primar al comunei Târlișua: Primăria trebuie să fie permanent aproape de comunitate!

Maxim Pop, candidatul la funcția de primar al comunei Târlișua din partea Partidului Național Țărănesc Maniu Mihalache (PNȚMM),  vin cu următoarele propuneri pentru îmbunătățirea activității primăriei în folosul târlișuanilor:

 

  • Pregătirea de specialiști în vederea formării unui nucleu pentru atragerea de fonduri guvernamentale și europene

 

  • Stimularea micilor investitori interni și externi pentru a deschide firme pe teritoriul comunei Târlișua în domenii de activitate precum prelucarea de fructe de pădure, prelucrarea lemnului și a laptelui. În acest scop, primăria poate să facilititeze investiții în infrastructura pentru prelucrarea de bază a acestor produse.

 

  • Întreținerea și exploatarea eficiente a pajiștilor și pășunilor în folosul târlișuanilor.

 

  • Asigurarea locației în vederea implementării programului aprobat deja pentru aparatura tehnico-medicală în comună.

 

  • Începerea demersurilor pentru trecerea în domeniu public a drumurilor: Gura Șendroii-Borcut, Șendroia, Uleasa, Oarzâna, Strâmbulici și altele (drumuri comunale). În aceasta situație, se creează condițiile de legătură între Șendroaia și Molișet, Strâmbulici și Suplai. De asemenea, se poate face legătura cu pășunile: Arșița, Păltiniș.

 

  • Nu în ultimul rând, primăria trebuie să fie permanent aproape de comunitate și nu doar în preajma alegerilor. În acest scop, am în vedere să ușurez accesul la serviciile primăriei pentru toți târlișuanii.

 

Comandat de Partidul Național Țărănesc Maniu Mihalache (PNȚMM) - Filiala Bistrița-Năsăud, realizat de Răsunetul Media SRL, CMF 21240596

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5