Medicii Policlinicii Bistriţa sar în sprijinul pacienţilor şi medicilor de familie prin acordarea de consultaţii la distanţă. Restul regulilor rămân valabile

Datorita ultimelor modificari legislative, incepand de azi, 1 aprilie 2020, noi, medicii Ambulatoriului Integrat al SJU Bistrita, putem sa sarim in sprijinul pacientilor si medicilor de familie prin acordarea de consultatii la distanta.

Atentie! Restul regulilor stabilite prin contractul cu Casa de Asigurari Bistrita-Nasaud raman valabile, in sensul ca pacientii noi (care nu se incadreaza la Anexa 13, control, control externare etc.) au in continuare nevoie de biletul de trimitere din partea medicului de familie, pe care il vor transmite electronic medicului specialist in momentul consultatiei la distanta (si medicii de familie au fost autorizati sa efectueze consultatii la distanta).

Facem eforturi pentru a pastra cat mai multe cabinete deschise in aceasta perioada, dar suntem implicati si in asigurarea serviciilor medicale din cadrul sectiilor cu paturi ale SJU Bistrita. De aceea, anumite specialitati pot fi temporar indisponibile. Preluam solicitarile dumneavoastra si incercam ca pe viitor sa asiguram consultatii pentru toate specialitatile.

Laboratorul de analize medicale si cel de radiologie din cadrul Ambulatoriului Integrat functioneaza pentru asigurarea investigatiilor ce nu pot fi amanate.
Daca aveti nevoie de analize medicale, va rugam sa sunati la nr. 0790.014.476 sau trimiteti biletul de analize prin e-mail catre [email protected], insotit de un nr de tel de contact.
Daca aveti nevoie de radiografii, va rugam sa sunati la nr. 0263.239.048.

Aveti toate detaliile in pozele de mai jos.
Multa sanatate!
Dr Stefan Pop
Medic coordonator
[email protected]

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5