Mesaj dur al primarului Traian Ogâgău: Trebuie să moară cineva ca să ne trezim? În halul ăsta am ajuns noi ca specie, noi ca sîngeorzeni?

Traian Ogâgău, primarul oraşului staţiune Sângeorz-Băi are un mesaj dur către cei certaţi cu legea, care noaptea trecută au făcut circ deranjând inclusiv turiştii. Se pare că liniştea oraşului este deranjată de nişte găşti certate cu bunul simţ, care se comportă ca în junglă.

" Pe surse am auzit că astă noapte, în centrul stațiunii, a fost circ din nou, a nu știu câta oară!!! Apoi măi oameni buni și jmecheri de doi lei, niște domni sub acoperire, niște cetățeni vezi doamne responsabili, NICIODATĂ, NIMENI ȘI NIMIC nu o să poată schimba ceva dacă noi ne comportăm ca și maimuțele și ne batem ca și acum 200 de ani, unde mama dracului vă credeți în orașul ăsta măi nenorociților ???!!!Trebuie să moară cineva ca să ne trezim??? În halul ăsta am ajuns noi ca specie, noi ca sângeorzeni???Mă amenințați iarăși că nu mă mai votați? Mă tot întreb dacă merită efortul! Mai multe evenimente GRAVE în ultimul timp s-au petrecut iar în calitate de Primar nu mai permit așa ceva în această comunitate cu oameni faini și responsabili, cu mici excepții bineînțeles!!! La ora 24.00, după cum spune legea, să fie închisă orice crâșmă, în afara nunților și rog poliția să aplice zilnic amenzi dacă este necesar! Oricum, va fi Interesantă ancheta organelor de stat! De patriotismul și devotamentul unora față de... unii m-am lămurit deja, sper că nu se mai mușamalizează și de data asta, să nu se audă pe la județ că la noi lucrurile sunt scăpate de sub control pe toate palierele, doar la comandă se mai fac filtre de amploare, inopinate, prevenție, nu doar în poze și așa mai departe !!! E grav domnilor!!! Sau poate asta se dorește?! Siguranță și încredere!!! Oare" spune Traian Ogâgău - primar Sângeorz-Băi.

Comentarii

13/08/19 02:39
Unu mai breaz

Cine vorbește!!! Unul care nu poate trăi fără scandal. Cine a fost condamnat la 10 luni de închisoare cu suspendare pentru conducere în stare de ebrietate? Cine are dosar penal pentru refuz de suflat în fiolă de 3 ani și se tot cercetează? Cine înjură când vrea și pe cine vrea? Tocmai el vorbește?

13/08/19 09:11
Mihai

Cam are dreptate domnu primar.
Cum vrei sa schimbam ceva daca in halul asta ne comportam?
Niste tampiti si retrograzi.

puscaria sa ii manance pe toti!

13/08/19 09:11
Mihai

Cam are dreptate domnu primar.
Cum vrei sa schimbam ceva daca in halul asta ne comportam?
Niste tampiti si retrograzi.

puscaria sa ii manance pe toti!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5