Miercuri, participă la Târgul de Crăciun al copiilor și tinerilor cu autism!

A sosit momentul să ne pregătim pentru magia sărbătorilor de iarnă, iar anul acesta, Centrul de Resurse și Referință în Autism Micul Prinț Bistrița vă invită cu bucurie la un eveniment special: Târgul de Crăciun al copiilor și tinerilor cu autism!

Data: [20.12.2023]

Ora: [12:00-19:00]

Locație: [str. Independenței, nr. 79, sediul Centrului de Resurse și Referință în Autism]

Ne-am străduit din răsputeri să pregătim un târg plin de surprize și momente magice, unde veți avea oportunitatea să vă bucurați de spiritul autentic al Crăciunului și să sprijiniți talentele unor copii și tineri extraordinari, membri ai comunității noastre.

Ce puteți găsi la Târgul de Crăciun al Copiilor și Tinerilor cu Autism?

  1. Cadoul ideal: produse artizanale unice: Descoperiți și achiziționați cadouri de Crăciun cu adevărat speciale, create cu dragoste și pricepere de către copiii și tinerii noștri talentați.

  2. Experiența Simulatorului de Autism VR: Avem bucuria de a vă invita să experimentați noul nostru Simulator de Autism VR. Acesta oferă o incursiune unică în lumea persoanelor cu autism, oferindu-vă o perspectivă sensibilă și educativă asupra vieții cu autism.

  3. Atmosferă Feerică: Bucurați-vă de atmosfera magică a Crăciunului, cu colinde, lumini strălucitoare și decoruri de poveste.

Vă așteptăm pentru a sărbători și a sprijini comunitatea noastră, pentru a împărtăși bucuria sărbătorilor de iarnă într-un mod cu totul aparte. Fiecare achiziție făcută la târg susține eforturile noastre de a oferi sprijin și resurse esențiale pentru copiii și tinerii cu autism.

Vă așteptăm cu brațele deschise pentru a crea împreună amintiri de neuitat și pentru a aduce un strop de magie în viețile noastre.

Cu dragoste și entuziasm, Echipa Micul Prinț Bistrița


 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5