Ministrul Dezvoltării: Lista de investiţii prin PNI „Anghel Saligny” pentru Bistriţa-Năsăud, aprobată în perioada imediat următoare

Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, a precizat că în ... va fi aprobată lista obiectivelor de investiţii în reţeaua de apă, canalizare şi drumuri din Bistriţa-Năsăud finanţate prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”.

„Bistriţa-Năsăud este printre cele opt judeţe pentru care nu a fost finalizată lista de investiţii. Sunt sigur că în câteva săptămâni în toate cele opt judeţe, inclusiv Bistriţa-Năsăud se vor închide şi veţi avea Ordinul de aprobare a listei cu obiectivele de investiţii. În ceea ce priveşte partea de contracte de finanţare, pot să-mi iau un angajament, în următoarele zece zile, primele contracte de finanţare vor fi semnate”, a declarat ministrul Cseke Attila.

Potrivit ministrului Dezvoltării, după aprobarea listei cu obiectivele de investiţii, autorităţile locale trebuie să încarce în platforma ministerului documentaţia necesară. „Noi putem încheia aceste contracte în momentul în care documentaţia este completă, avem 31 de documentaţii care sunt aproape de a fi complete din cele 200 depuse şi de aceea v-am spus că-mi iau angajamentul ca în următoarele zece zile să avem şi contractele de finanţare. Unităţile administrativ-teritoriale care se grăbesc şi fac această documentaţie tehnică vor avea rapid şi contracte de finanţare. Interesul nostru este acela de a închide acest palier cu contractele de finanţare”, a explicat ministrul Cseke Attila.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5