Mirela Retegan îşi duce brandul în satul copilăriei: Gașca Zurli, cea mai cunoscută trupă de animație pentru copii din România, la Căianu Mic

În data de 23 aprilie, începând cu orele 18:00, comuna Căianu Mic va găzdui un spectacol inedit pentru toți copiii din zonă, presărat cu surprize plăcute.
Evenimentul, cunoscut sub numele de ”Primăvara copiilor” este un cadou din partea primăriei comunei Căianu Mic, în frunte cu primar Știr Paul Dumitru, care alături de Consiliul Local și-au propus să aducă zâmbete pe fețele copiilor din localitate și din toate comunele alăturate. Copii vor fi așteptați de nimeni altcineva decât de ”Gașca Zurli”, cea mai cunoscută trupă de animație pentru copii din România.
Căminul Cultural din comună, proaspăt renovat cu sprijin financiar de la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, va fi locul de întâlnire dintre simpaticele personaje de poveste și copii.
”Cu venirea primăverii ne bucurăm de timpul frumos care ne permite să ne ocupăm de muncile agricole pentru că după cum se știe oamenii din comuna Căianu Mic sunt oameni gospodari, dar este bine să nu uităm nici de micile bucurii. În ultimii patru ani s-a lucrat intens la modernizarea infrastructurii comunitare și educaționale, iar acum dorim să profităm de toate acestea prin organizarea unui spectacol adresat copilașilor. În data de 23 aprilie îi invităm pe toți copiii de pe întreaga vale și din comunele înconjurătoare să vină alături de noi” – a declarat primarul comunei, Știr Paul Dumitru.
Evenimentul face parte dintr-o serie de astfel de manifestări adresate celor mici și a fost organizat la inițiativa părinților și a conducerii școlii.
Gașca Zurli este cel mai cunoscut brand de animație pentru copii din România care ține cont și de efectul post-spectacol, având un rol educațional, pentru a le da mai multă încredere copiilor, pentru a-i învăța lucruri care să-i motiveze și să-i ajute să relaționeze mai ușor cu cei din jur şi are ca fondator pe Mirela Retegan din Căianu Mic, stabilită acum în capitală.
…………………..
În iarnă, la invitaţia Consiliului Judeţean, mii de bistriţeni, de toate vârstele au participat la spectacolul oferit de Gaşca Zurli şi la momentul aprinderii decorului festiv. Evenimentul a dovedit că cei mai fideli spectatori sunt copiii şi că pentru zâmbetul lor niciun efort, inclusiv financiar, nu este prea mare. Oricum, spectacolul Zurli i-a înveselit şi pe cei mari, mămici, tătici, bunici, iar bistriţenii pot primi cu sufletul deschis şi sărbătoarea naţională de 1 Decembrie. “De mult timp nu am mai trăit o bucurie atât de mare, să văd atât de multe chipuri fericite! De asemenea, atât de mulți oameni nu am văzut în Piața Petru Rareș de la Revoluția din 1989! Mă declar cucerit iremediabil de Gașca Zurli și de minunații lor fani de aici, din Bistrița", a transmis preşedintele CJ, Emil Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5