Primarul Paul Ştir: Am văzut sute de copii cu zâmbetul pe față. Mulțumim Mirela Retegan, mulțumim Gaşca Zurli !

"Ziua de 23 aprilie 2016 va rămâne pentru mult timp in amintirea noastră. A fost o zi deosebită! Am văzut sute de copii cu zâmbetul pe față şi o atmosferă foarte frumoasă creată de trupa fenomen în România-"Gaşca Zurli", fondată şi condusă de doamna Mirela Retegan.Vreau să-i mulțunesc Mirelei Retegan pentru modul cum înțelege să promoveze imaginea comunei Căianu Mic la nivel național, prin menționarea fără nicio reținere a apartenenței sale la aceste locuri binecuvântate de Dumnezeu, în cadrul spectacolelor, în aparițiile mass-media şi pe rețelele de socializare. Mulțumim Mirela Retegan, mulțumim "Gaşca Zurli", este mesajul transmis de primarul Paul Ştir, după spectacolul ce a însufleţit Valea Ţibleşului.

Ieri, comuna Căianu Mic a găzduit un spectacol inedit pentru toți copiii din zonă, presărat cu surprize plăcute. Evenimentul, cunoscut sub numele de ”Primăvara copiilor”, este un cadou din partea primăriei comunei Căianu Mic, în frunte cu primarul Paul Dumitru,Știr care alături de Consiliul Local și-au propus să aducă zâmbete pe fețele copiilor din localitate și din toate comunele alăturate. Copiii au fost așteptați de nimeni altcineva decât de ”Gașca Zurli”, cea mai cunoscută trupă de animație pentru copii din România.

Evenimentul face parte dintr-o serie de astfel de manifestări adresate celor mici și a fost organizat la inițiativa părinților și a conducerii școlii.

Gașca Zurli este cel mai cunoscut brand de animație pentru copii din România care ține cont și de efectul post-spectacol, având un rol educațional, pentru a le da mai multă încredere copiilor, pentru a-i învăța lucruri care să-i motiveze și să-i ajute să relaționeze mai ușor cu cei din jur şi are ca fondator pe Mirela Retegan din Căianu Mic, stabilită acum în capitală.
…………………..
În iarnă, la invitaţia Consiliului Judeţean, mii de bistriţeni, de toate vârstele au participat la spectacolul oferit de Gaşca Zurli şi la momentul aprinderii decorului festiv. Evenimentul a dovedit că cei mai fideli spectatori sunt copiii şi că pentru zâmbetul lor niciun efort, inclusiv financiar, nu este prea mare. Oricum, spectacolul Zurli i-a înveselit şi pe cei mari, mămici, tătici, bunici, iar bistriţenii pot primi cu sufletul deschis şi sărbătoarea naţională de 1 Decembrie. “De mult timp nu am mai trăit o bucurie atât de mare, să văd atât de multe chipuri fericite! De asemenea, atât de mulți oameni nu am văzut în Piața Petru Rareș de la Revoluția din 1989! Mă declar cucerit iremediabil de Gașca Zurli și de minunații lor fani de aici, din Bistrița", a transmis preşedintele CJ, Emil Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5