Mitropolitul Andrei a binecuvântat comunitatea din Spermezeu. A fost sfințit noul cămin cultural și au fost premiate familiile care au aniversat 50 de ani de căsătorie

Sâmbătă, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a fost prezent la Spermezeu,  acolo unde a oficiat slujba de sfințire a noului Cămin Cultural din localitate, edificat de Primăria Comunei Spermezeu. Totodată, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei a binecuvântat cuplurile din comună care au aniversat 50 de ani de la căsătorie.

""Căsătoria este un legământ sfânt. Iubirea, o dăruire reciprocă și necondiționată. Căsnicia, binecuvântare dată de Dumnezeu." Ne-am bucurat să îl avem în mijlocul comunității noastre, pe Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, care, înconjurat de un sobor de preoți, a sfințit Căminul Cultural din Spermezeu, și totodată a binecuvântat familiile din localitățile Spermezeu, Sita, Șesuri Spermezeu-Vale, Lunca Borlesei și Hălmăsău, cu ocazia împlinirii a 50 de ani de căsătorie, Nunta de aur. Au fost alături de noi, domnul Deputat Robert Sighiartău și domnul Subprefect Ioan Zăgrean.

Ne-au încântat cu cântecele lor: Cristina Livia Scurtu, Dana Feherdi Sălăjan, Maria Hognogiu, Maria Teodora Clapa și Maria Nicoleta Clapa.
Aceste familii sunt un adevărat exemplu pentru copiii, nepoții lor și noi toți prezenți la acest frumos eveniment, prin faptul că au rezistat împreună, un jumătate de secol de viață.
Le dorim să fie mereu fericiți, să se bucure unul de celălalt și să trăiască mulți ani împreună", a declarat primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5