Momente emoţionante în familia regretatului primar Ioan Szabo. Fiica Ionela s-a botezat şi logodit

Anul trecut a fost unul plin de durere pentru familia Szabo, fostul edil al comunei Şanţ, Ioan Szabo trecând la cele veşnice la doar 58 de ani. A lăsat în urmă o familie şi o comunitate îndurerate. Viaţa merge însă mai departe şi, de acolo de sus, dintr-o stea, Ioan Szabo îşi veghează familia - soţia, cele două fete şi pe băiat.
Duminică, un moment important a avut loc în familia Szabo, acela în care Ionela a fost botezată în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Biserica Penticostală „Sfânta Treime” din Beclean, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean – Radu Moldovan, şi a primarului Nicu Moldovan.
De altfel, Biserica Penticostală „Sfânta Treime” Beclean, condusă de pastorul Luca Deneş, marchează în aceste zile zece ani de la înfiinţare. Ceremonialul a avut loc în prezenţa familiei.
„Aş începe prin a mulţumi surorii noastre Angela Szabo că ne-a făcut cel mai minunat cadou pe care cineva putea să ne-o facă pentru ziua de astăzi, adică să-mi dea prilejul să vă revăd pe voi toţi şi vă mărturisesc că mi-a fost foarte dor de voi. Vă revăd la ceas aniversar, într-un moment special, când, iată, Biserica „Sfânta Treime” aniversează zece ani, când aceşti minunaţi candidaţi au ales cel mai important lucru pe care îl poate alege un om pe parcursul vieţii. Aţi ales să păşiţi pe această cale şi să vă dea Dumnezeu putere să puteţi merge pe ea până la capăt, pentru că dacă veţi respecta ceea ce angajaţi astăzi, sigur finalul Căii va fi visul oricărui creştin, să se întâlnească cu El. Cunosc o persoană din cei şase candidaţi pentru care mă bucur că este aici. Este o datorie morală ca într-un asemenea moment important să fiu alături de ea şi cred că tatăl ei, care sigur ne priveşte de undeva. Se bucură de ceea ce se întâmplă şi se bucură că şi eu sunt aici. Cumva, fiecare dintre noi câte un pic încercăm, dar nu vom reuşi niciunul dintre noi să-i ţinem locul lui Nelu Szabo. Sufletul lui râde, se bucură pentru Ionela şi sunt aproape sigur că ceea ce faci tu acum e primul pas pe care-l faci pe Calea de a te reîntâlni cu tatăl tău la întâlnirea cu El”, a spus Radu Moldovan.
Primarul Nicolae Moldovan a spus, în mesajul său, că astfel de momente au rolul de a echilibra sufleteşte şi forţa de a fi mai buni, mai aproape. „Cea mai bună alegere pe care am putut-o face vreodată a fost să fac un parteneriat cu Creatorul Universului. Aţi făcut cea mai bună alegere, de aici încolo sunteţi pe mâini bune”, a declarat primarul Nicu Moldovan tinerilor.
„Dumnezeu sa fie mereu sprijinul tau si El sa te ajute toata viata sa urmezi calea Lui! Sunt mandru pentru tot ce esti astazi si o fac tot posibilu sa nu duci lipsa de nimic” este mesajul transmis de fratele David Szabo.
La început de februarie, în luna dragostei, Ionela Szabo a primit şi inelul de logodnă din partea viitorului ei soţ, David Munteanu, de loc din Beclean, cererea a fost într-un cadru mirific, în vârf de munte, imaginile postate de aici pe reţelele de socializare fiind grăitoare.”Lasa-l pe Dumnezeu să lucreze în viața ta căci El pregătește mari binecuvântări pentru tine” a spus, în momentul logodnei, Ionela.
Urăm întregii familii Szabo sănătate, iar viitorilor miri mulţi ani împreună cu înţelegere, iar părinţii lor să le fie model pe drumul vieţii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5