Municipiul Bistriţa, singurul care a depus proiecte în acest exerciţiu financiar pentru reabilitarea blocurilor

Municipalitatea a depus la Agenţia de Dezvoltare Nord-Vest, organism intermediar pentru POR 2016-2020, proiectele pentru reabilitarea termică a nu mai puţin de 52 blocuri, cu aproximativ 2500 apartamente.
„Am depus pentru 52 de blocuri documente. Din informaţiile noastre, suntem singurii care am depus documentaţia completă. Mai mult, mergem în luna iulie şi încercăm să depunem documentaţia pentru încă 20 de blocuri”, a anunţat primarul Creţu, în cadrul unei conferinţe de presă.
Potrivit acestuia, proiectul de îmbunătăţire a eficienţei energetice „Bistriţa II” a fost finalizat, în cadrul proiectului au fost reabilitate 15 blocuri de locuinţe. „Este unul dintre cele două proiecte cu finanţare europeană pe care nu am reuşit să le finalizăm la sfârşitul anului 2015, motiv pentru care, din bugetul local am suportat diferenţa care nu a fost realizată. Este vorba de o cotă de 2,42%, care ne-a rămas nefinalizat. Suma este de 321.000 lei, atât a trebuit să finanţăm noi. Având în vedere data de 30 iunie putem spune că ne-am îndeplinit obligaţiile”, a adăugat primarul Ovidiu Creţu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5