Nicolae Moldovan: Modernizarea Grădiniţei „Alba ca Zăpada”, al nouălea proiect cu finanţare europeană al Becleanului!

Oraşul Beclean va beneficia de 6,3 milioane de lei, în vederea modernizării grădiniţei „Alba ca Zăpada”, astfel încât cei 185 de preşcolari să beneficieze de condiţii superioare pentru desfăşurarea procesului educaţional, de confort, siguranţă şi de echipamente didactice moderne, inteligente şi cu aplicabilitate practică.
 
„Vreau să îmi exprim bucuria că doi parlamentari care reprezintă oraşul Beclean, atât senatorul Ioan Deneş, ministru, cât şi deputatul Daniel Suciu, astăzi în cea mai importantă poziţie, nu ca reprezentant al unei instutuţii care derulează în toată ţara proiecte de mare importanţă, dar de data aceasta ne dăm seama cât de important e să avem oameni care cunosc problemele locului şi săreuşim să îi convingem că proiectele pe care noi le iniţiem sunt beneficice pentru comunitate. Voi semna al nouălea proiect european, prin Ministerul Dezvoltării, ne apropiem de 35 de milioane de euro semnate, mai urmează şi Ambulatoriul. Semnăm un proiect drag mie, Grădinița ”Albă ca zăpada”, a declarat primarul Nicolae Moldovan, care a subliniat şi rolul conducerii ADR Nord-Vest.  
 
Potrivit edilului, toate grădiniţele din oraş vor fi în aceeaşi locaţie, opt grupe, în care toţi preşcolarii să fie trataţi la fel. Nicolae Moldovan a punctat şi celelalte 8 proiecte finanţate din fonduri europene care au fost semnate deja. „Oraşul Beclean şi nu nu numai,şi Bistriţa, şi Sângeorz Băi şi Năsăud, prin aceste proiecte vor schimba în totalitate faţa localităţilor. Sunt importante aceste proiecte cu finanţare europeană, dar şi cele prin PNDL. Domnule ministru, anul acesta o să vă invităm să inaugurăm 2 grădiniţe în cartierele aparţinătoare oraşului, grădiniţele de la Figa şi de la Coldău care sunt aproape finalizate prin PNDL”, a menţionat primarul Nicolae Moldovan. 
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5