Accident la Coldău: o victimă, transportată la spital. Floreşti: 7 persoane implicate într-un accident

Accident rutier la Coldau, cu o victima ce va fi transportata la CPU Beclean. La Coldău, în jurul orei 09.15, un bărbat de 71 de ani, din Baia Mare, care conducea un autoturism pe DN17, pe direcția Dej-Bistrița, ar fi lovit un câine. În urma impactului, o persoana care se afla pe locul din dreapta a fost rănită ușor. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Pe DJ172, în localitatea Florești, un tânăr de 20 de ani, din Nimigea de Jos, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea directiei de mers spre stanga și a intrat în coliziune cu un microbuz, care circula din sens opus și care era condus de un bărbat de 54 de ani, din Beclean. În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 20 de ani a acroșat un altul, care circula pe aceeași direcție de mers.

În urma accidentului, o persoană a fost rănită ușor. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Se continuă cercetările.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5