Colegiului Național „George Coșbuc” Năsăud i-a fost conferit Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Comandor

În această seară, Colegiul Național „George Coșbuc” Năsăud a fost decorat de Președintele României, Klaus Iohannis, cu Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Comandor. La acest eveniment, Colegiul Național „George Coșbuc” Năsăud a fost reprezentat de directorul Steluța Vîju, de profesorul Lazăr Marius și de elevul Pinti Victor (președintele Consiliului școlar al elevilor).
Această distincție este o recunoaștere a contribuției excepționale a instituției în educația românească, pentru rezultatele sale remarcabile în pregătirea elevilor și pentru dedicarea deosebită a cadrelor didactice în promovarea valorilor educaționale de calitate.
Este o onoare și o dovadă a muncii depuse, o dovadă a excelenței în domeniul educației, cu un impact semnificativ asupra comunității și o recunoaștere a performanței academice.
Colegiul „George Coșbuc” este cunoscut pentru standardele sale înalte de educație și pentru formarea multor generații de elevi cu rezultate deosebite la nivel național și internațional.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5