Marius-Vasile Urs a preluat mandatul de primar al comunei Josenii Bârgăului: Împreună cu aleșii locali și angajații din primărie, să facem un mandat de nota 10!

Marius-Vasile Urs a depus jurământul în funcția de primar al comunei Josenii Bârgăului. Ceremonia de constituire a fost girată de secretarul general al Instituției Prefectului – Carmen Toderașc și consilierul juridic Ana Dorhoi, care au vegheat la respectarea prevederilor legale. Angajații Primăriei Josenii Bârgăului, dar și alți invitați au participat la constituirea noului Consiliu Local, depunând jurământul cinci consilieri PSD, cinci consilieri AUR, doi consilieri din partea Alianței Dreapta Unită și un consilier REPER.

                “Încep prin a mulțumi Bunului Dumnezeu că ne-a ajutat să ajungem această zi, în care începe mandatul pentru următorii patru ani. Mulțumesc domnului primar pentru tot ceea ce a făcut în mandatele trecute. Mulțumesc dumneavoastră, celor care astăzi ați depus jurământul, dar cred că și fără jurământ toată lumea din această sală nu s-a gândit decât la binele locuitorilor comunei Josenii Bârgăului.  (...) Îmi doresc ca alături de dumneavoastră să facem așa cum am jurat, tot ceea ce ține de noi pentru binele viitorului comunității. Munca în administrație este o muncă în echipă, între executiv, legislativ - pe care dumneavoastră îl reprezentați – și aparatul de specialitate al primarului și de aceea, chiar dacă este mandatul cu numărul 9 (n.n. – de după 1992), vreau să facem un mandat de nota 10”, a declarat primarul Marius Urs.

Din 1992 încoace, comuna Josenii Bârgăului a avut trei primari – Valentin Mititean, Tudorel Ciotmonda și Nicolae Vrâncean, interesant fiind faptul că primii doi sunt reprezentați în Consiliul Local prin fiii lor, iar Nicolae Vrâncean este consilier local AUR.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5