O profesoară de 29 ani, cercetată pentru “fraudă” la BAC

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au deschis un dosar penal pentru o profesoară de 29 ani, din Năsăud, în fapt, cadrul didactic suspectat că ar fi transmis telefonic răspunsurile unui elev, la proba de matematică. Atunci când absolventul a fost prins …fraudând, s-a spus că numărul de telefon aparţine unui profesor de matemetică de la Grupul Şcolar Economic din Năsăud.

“Ca urmare a sesizării primite din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, privind incidentul din timpul probei de matematică din cadrul examenului de bacalaureat, pe baza materialului administrat, a fost înregistrat un dosar de cercetare penala faţă de C. B. de 29 ani, profesoară, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, faptă prevăzută de art. 12 al. 1 din Legea 78/2000”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, subinspectorul Antonela Gorgan.

Camelia Buhai va fi cercetată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrita-Nasaud, dosarul fiind înaintat de poliţiştii de la SIF cu propunere vde declinare a competenţei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5