Alaiul „moţiunilor” din PDL a poposit la Bistriţa

După ce a străbătut aproape trei sferturi din judeţele ţării, staff-ul PDL a ajuns la Bistriţa, în cadrul unei campanii interne aflată pe ultima sută de metri. Aproximativ 150 de democrat-liberali bistriţeni au asistat la un maraton politic al formaţiunii, prin faţa acestora derulându-se cei trei „conducători” de moţiuni - premierul Emil Boc, secretarul general Vasile Blaga şi ex-ministrul Culturii, deputatul Theodor Paleologu.

Cu câteva excepţii, toată floare cea vestită a PDL BN a fost prezentă la reuniunea găzduită de Hotelul Metropolis, ba, în plus, au venit şi vreo cinci primari ai Opoziţiei, după principiul „să fie şi să nu trebuiască”. Din toată „audienţa” doar 30 vor pleca la Bucureşti pentru a-şi exprima votul, ceilalţi au fost probabil convocaţi doar pentru a fi convinşi că sunt băgaţi în seamă.

Pe acorduri fine de pian, în pauze scurte de cafea, pedeliştii bistriţeni comentau dezbaterile din interior, desfăşurate cu uşile închise. Nu a rămas neobservat faptul că cele două echipe s-au comportat ca miresele, feindu-se una de cealaltă, ca să nu dea ghinionul peste ele.

Una peste alta, la finalul a şase ore de „variaţiuni” pe tema viitorului Partidului Democrat Liberal, deputatul Ioan Oltean a menţionat că a fost „o dezbatere foarte serioasă”, care arată că după Convenţia din mai, „Partidul Democrat Liberal, indiferent de cine va câştiga, va fi mai unit, mai puternic în aşa fel încât să se menţină la guvernare şi să câştige alegerile anul viitor”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5