Dorin Dobra: Cu D.A. a început cariera lui Băsescu, cu DA se şi termină

Vicepreşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Dorin Dobra, crede că “DA” este cuvântul care îi marchează viaţa politică a preşedintelui suspendat Traian Băsescu. “Cu D.A. a început cariera prezidenţială a lui Taian Băsescu, cu DA se şi termină. Vă vorbeşte astăzi un om care acum opt ani a lucrat pentru Traian Băsescu şi care astăzi este profunc dezamăgit de ţara pe care acesta a creat-o”, a punctat Dobra, în cadrul unei conferinţe de presă.
Liberalul a ţinut să le reamintească bistriţenilor că un preşedinte nu se refuză vreodată. “Unui conducător suprem al unei ţări nu i se răspunde de către un cetăţean decât cu DA. Preşedintele ţării nu are dreptul să fie refuzat, iar noi îi spunem DA, în 29 iulie”, a explicat Dorin Dobra.
Vicepreşedintele PNL BN susţine că asigurarea cvorumului pentru demitere preşedintelui nu constituie o problemă, oamenii trebuind să dea un răspuns la întrebarea dacă le place cum arată ţara lui Băsescu.
“În 29 iulie, nimeni nu stă acasă. Să fie clar, nu ne cere cvorum de 50% nici Comisia de la Veneţia, nici legile în vigoare astăzi în România. Nu asta ne este miza. 50% vor fi făcuţi, nu avem o problemă cu asta, avem o problemă cu legitimarea sau deligitimarea unui preşedinte al unei ţări triste”, a concluzionat acesta.

Comentarii

15/07/12 00:05
Vizitator,

Atentat la viata Presedintelui.Accesati,..

http://romanicablues.wordpress.com

Pentru toti romanii de bine din tara,spune-ti un NU hotarit demiterii presedintelui.

Multumesc,

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5