Dorin Dobra: De astăzi construim România puternică

Senator în Colegiul 1, Dorin Dobra a mulţumit, în cadrul unei conferinţe de presă, tuturor „bistriţenilor care pe o vreme rea s-au prezentat la vot şi care au dorit să-şi exprime dorinţa ca în Românie să existe o guvernare USL puternică, decentă şi profesionistă”.
Dobra a precizat că greul de-abia de acum începe. „De astăzi construim România puternică în care fiecare român se poate simţi demn, are unde să muncească dacă îşi doreşte să muncească, iar amploarea şi dimensiunile scorului electoral sunt deopotrivă o onoare, dar mai ales o obligaţie pentru noi toţi”, a considerat el.

Comentarii

10/12/12 18:49
Vizitator,

http://anonymusgerula.wordpress.com/2012/12/10/romanii-un-popor-de-pensi...

Cu cine construiti o Romanie puternica ???

cu ponta,antonescu,mazare,dragnea,vanghelie,voiculescu,hasoti,....pacat ,mare pacat.

Laconic !

11/12/12 13:06
Vizitator

A CONTAT SIGLA NU INDIVIDUL. Putea fi orice nume acolo, ca prostimea a ales USL. Asa ca nu va mai lamentati ca voi ca indivizi ati luat acel numar de voturi. Cu toateca votul a fost uninominal, de fapt a fost votata tot gloata. Iar cu propagandisti de proasta calitate care sustin tampenii ca: "De astăzi construim România puternică", nici o speranta. N-ai cu cine. Plagiatorul, puturosul, turnatorul, lingaul "sunt stapanii astei natii".

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5