Produsele alimentare fabricate în Bistriţa-Năsăud sunt sigure

În acest an, la nivelul judeţului nostru, nu au fost constatate probleme majore în zona siguranţei alimentare, a precizat dr. Rodica Gherman din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Bistriţa-Năsăud. De asemenea, nu au fost raportate toxiinfecţii alimentare pe raza judeţului nostru, iar produsele fabricate în Bistriţa-Năsăud nu au generat astfel de probleme la nivel naţional.
În schimb, au existat probleme punctuale în ceea ce priveşte identificarea animalelor în unităţile de abatorizare, probleme legate de depozitare, de igiena personalului etc.
Prin sistemul rapid de alertare pentru alimente, au fost retrase temporar de la comercializare cantităţi de carne de pui, suspiciunea de Salmonella nefiind confirmată.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5