( Video) Chefi la cuţite: Bîrgăul, punctul de atracţie al ţării. Jenica Forfotă le-a adus chefilor mâncare ”din porc di-a mieu”. Obiecţia ? Prea puţină slănină !
După ce le-a adus chefilor mâncare ”din porc di-a mieu”, tanti Jenica s-a lăsat cuprinsă în brațe. Cum de cine? De Scărlătescu!
Tanti Jenica Forfotă vine tocmai din Bistriţa Bârgăului și aduce în fața chefilor un preparat autentic, ”Pături cu brânză”. Gătește de-o viață, iubește bucătăria tradițională și a venit la concurs, cităm, ”ca să câștig și eu ceva”.
Nici n-apucă bine să intre în platou, căci ochii lui Scărlătescu strălucesc. O știe pe doamna Jeni de pe Bârgău, acolo unde toată lumea te așteaptă cu brațele deschise şi spune: Bârgăul ar trebui să fie punctul de atracţie al ţării. Se lasă cu îmbrățișări, în timp ce ceilalți doi chefi degustă în continuarea combinația de mămăliguță cu brânză, gătită ardelenește.
Tanti Jeni vrea, însă, verdictul. S-ar duce în oricare din cele trei echipe, deși e clar că are o afinitate pentru Scărlătescu. Una peste alta, ia două cuțite și merge mai departe! Bucurieee!
Jenica Forfotă s-a măritat la 19 ani, iar după patru luni a divorţat, soţul fiind gelos. A lucrat la fabrica de cherestea, s-a înscris la seral şi s-a măritat a doua oară. Sunt împreună cu Ştefan de 37 de ani şi are doi copii, pe Florin şi Anamaria, amândoi în Spania. Nepotul ei, Emanuel Filip este fotbalist la Atletico Madrid, la juniori.
Felicitări !
Citiţi şi:
- (Video) Bistriţenii au părăsit concursul cu cântec! Bârgăul ne va reprezenta cu cinste la Chefi la cuţite
- (Video) Judeţul e fruncea! Bistriţencele noastre, alese din prima în echipele Chefi la cuțite. Angela, la soţul Scărlătescu, Nina, la Dumitrescu
- (Video) Jurații au format echipele Chefi la cuțite. O bârgăuancă în echipa mov, trei au plecat acasă. Ei vor lupta pentru marele premiu!
- Îşi fac buletin de Bârgău? O bârgăuancă i-a pus inel în paste lui Scărlătescu, alta aleasă de Dumitrescu! Din nou avem concurente în echipele Chefi la cuțite
- (Video) Managerul unui renumit lanţ de magazine din judeţ, la Chefi la Cuţite. Dragoș Hârjoabă, gestionar de Fond de Vânătoare la Valea Mare, a adus în fața chefilor cel mai spectaculos preparat: O labă de urs!
Comentarii
Eu mănânc păturile cu zamă de șălate(așa se spune pe Bârgău)
Adaugă comentariu nou