Noul Ford Focus a ajuns acum si la dealerul Central Motors din Bistrita!

Lansarea oficiala a avut loc astazi in Padurea Schullerwald unde toti cei invitati au putut admira masina static, cat si sa se bucure de experienta unui drive-test. Echipa Central Motors va asteapta si maine, 8 septembrie, incepand cu ora 10 la drive-test pentru a va convinge de tehnologiile avansate si performantele noului Ford Focus. Diponibil in 4 variante de echipare, Trend Edition, Titanium, St-line si Vignale, cat si o gama larga de motorizari, Noul Ford Focus vine cu schimbari majore de design, o platforma complet noua, grila frontala mai generoasa, blocurile optice reproiectate, stopuri cu tehonologie LED.
Noul Focus e construit sa-ti imbunatateasca experienta la volan, in toate modurile posibile.

Noua generatie FOCUS e plina de caracteristici avansate, cum ar fi tehnologii de asistenta a soferului, inclusiv tempomat adaptiv, cu functie de pornire-oprire si centrare pe banda de mers, si Asistenta activa la parcare, versiunea 2. Impreuna, aceste tehnologii inteligente te pot ajuta sa gestionezi acceleratia, franarea si chiar directia. Vorbim de tehnologie care implica in asa masura lipsa efortului, incat te vei mira cum te-ai descurcat pana acum fara aceasta.
Va puteti inscrie la drive-test pe platforma mergimaideparte.ro, alegand una dintre cele 3 experiente de condus: Conduci și descoperi.; Detaliile fac diferența.; Mergi mai departe. Iar incepand de luni, toti cei interesati sunt asteptati la showroom-ul Ford din Cartier Viisoara nr 301A pentru a beneficia de ofertele de lansare ale acestui model, inclusiv programul RABLA!
Pentru mai multe informaţii, vă aşteptăm la showroom-ul CENTRAL MOTORS, din Bistriţa, cartier Viisoara, Nr.301A, sau ne puteţi contacta la numărul de telefon 0263 222 888.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5