Ford dezvăluie noul Ford Focus: cel mai inovator, dinamic și fascinant Ford din toate timpurile se lansează la 20 de ani de la revoluționara primă generație


 Stilizare indrazneata, detalii si caracteristici de design superbe, se combina pentru a face din modelul Focus combinatia perfecta de forma si functie.

·         Desenat pornind de la o coală albă de hârtie, noul Ford Focus deschide o nouă eră a tehnologiei, confortului, spațiului și a experienței la condus pentru clienții europeni ai segmentului compact. Noul design al gamei extinse Focus este concentrat pe dorințele clienților și include crossover-ul Focus Active și versiunea premium Focus Vignale.

·         Noul sistem Stop&Go, sistemul de recunoaștere a indicatoarelor rutiere și tehnologia care menține mașina pe centrul benzii de rulare ajută la abordarea mai relaxată a traficului aglomerat. Farurile adaptive predictive în viraje și luminile care expun indicatoarele rutiere îi ajută pe șoferi să vadă mult mai bine pe timp de noapte.

·         Primul sistem Head-up Display oferit de Ford pe un model din gama europeană este responsabil pentru un nivel superior al siguranței la volan. Sistemul Active Park Assist 2 permite manevre de parcare complet automatizate prin simpla apăsare a unui buton.

·         Sistemul selectabil Drive Modes, o îmbunătățire cu 20% a rigidității torsionale și suspensia spate independentă izolată oferă sistemul de amortizare controlată continuu (Continuously Controlled Damping) - o premieră absolută pentru Focus, soluție care păstrează compacta Ford în topul dinamicii segmentului și îmbunătățește în același timp confortul.

·         Noul Focus introduce modemul integrat FordPass Connect, care asigură o conexiune continuă în călătorii. Focus mai oferă o zonă de încărcare wireless, sistemul SYNC 3 cu un touchscreen de 8 inch și un pachet audio B&O PLAY.

·         Avansatele motoare EcoBoost pe benzină și EcoBlue diesel sunt sprijinite de o nouă transmisie automată cu opt trepte, oferind o îmbunătățire medie de 10% la nivelul întregii game.

Ia tot ce stii si iubesti la Focus, adauga un nou nivel de design inteligent, stil modern aparte si mai mult spatiu ca oricand. Acum combina-le cu o conectivitate extrem de avansata si o gama de tehnologii exceptionale de asistenta a soferului, pe care le vei aprecia din plin. Acesta e noul Focus. Iar in curand le vei putea descoperi pe toate si te vei convinge.

Pentru informaţii cu privire la ofertele de preţ a  intregii game Ford, vă aşteptăm la showroom-ul CENTRAL MOTORS, din Bistriţa, cartier Viisoara, Nr.301A, sau ne puteţi contacta la numărul de telefon 0263 222 888.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5